Volledig aanbod

Meer info & reserveren

Aanbod

Standaard ballonvaarten

Prijs Ochtendvaart
Waasland

Beleef een sprookjesachtige vaart, waan je tussen de magische nevel en mist. Geniet van een prachtige zonsopkomst en een wereld die zachtjes ontwaakt.

Prijs Avondvaart
Waasland

Beleef een magische reis met een luchtballon tussen hemel en aarde en geniet van de schilderachtige vergezichten die de zonsondergang met zich meebrengt. 

Prijs Ballonvaart
Cadeaubon

Op zoek naar een uniek Cadeau? Verras je vrienden en familie! Het onvergetelijke geschenk voor elke gelegenheid. Bereid je maar al voor op superblije gezichten!

Citytours

Prijs ballonvaart
Gent

Regelmatig plannen we een ballonvaart over de Stad Gent. Het is een historische maar ook eigentijdse stad. In Gent wordt gewoond en geleefd, gewerkt en genoten. Elke dag opnieuw. Gent is prachtig vanuit een Luchtballon!

Prijs ballonvaart
Antwerpen

Antwerpen heeft een enorm aanbod bezienswaardigheden en architectonische hoogstandjes. Antwerpen behoort tot de mooiste steden van ons land die je zeker eens vanuit de lucht gezien moet hebben.

Prijs ballonvaart
Brugge

Brugge is een van de mooiste steden van Europa. Maak een ballonvlucht over deze romantische stad. Met zijn kronkelende steegjes en romantische reien, waan je je bijna in de middeleeuwen.

Exclusieve vluchten

Prijs ballonvaart
Voor twee

Gezellig met zijn twee de lucht in? Zoekt u een uniek cadeau? Of was je op zoek naar een leuk idee voor een huwelijksaanzoek? Geniet van de rust en een glaasje champagne in de mand op en wel héél uniek moment. Maak een luchtdoop die je niet snel zal vergeten.

Prijs ballonvaart
Op maat

Wil je met meer dan twee personen varen en genieten van een ballonvaart zonder andere passagiers, vanuit één van onze opstijg-locaties of een eigen locatie? Deze formule geeft u de mogelijkheid op extra ruimte in de mand. Je kan in alle rust genieten van je ballonvaart.

Ooster- en
Westerschelde

Met een luchtballon de Schelde over naar Goes, Zierikzee of Tholen? Het gevoel van het varen boven het water met een uitzicht in het oneindige is prachtig om te doen. Bereid je alvast voor op een extra lange ballonvlucht van 1u30 à 2u. Bekijk het verdronken land van saeftinghe uit de lucht.

Zeeuws-Vlaanderen

Prijs ballonvaart
Hulst

Hulst vestingstad is dé plek in Zeeuws-Vlaanderen om te gaan winkelen of lekker op een terrasje wat onderuit zittend te genieten. Maar ook om te gaan ballonvaren. De historise waarde van de stad Hulst is niet te ondeschaten. Het is prachtig om deze vestiginstad een van uit de lucht te gaan bewonderen.

Prijs ballonvaart
Axel

Up Ballooning verzorgt ballonvaarten in Zeeuws-Vlaanderen. Vanuit Axel starten veel van onze ballonvaarten het is centraal gelegen in Zeeuws-Vlaanderen waardoor we alle rischting uit kunnen varen. Vanuit Axel krijg je een prachtig zicht over Terneuzen de Schelde, Kanaal Gent – Terneuzen.

Prijs ballonvaart
Op maat

Wil je met meer dan twee personen varen en genieten. Zonder onder andere passagiers, vanuit één van onze opstijg-locaties of een eigen locatie? Deze formule geeft u de mogelijkheid op extra ruimte in de onze ballonmand. Je kan in alle rust genieten van je ballonvaart boven Zeeuws-Vlaanderen.

Inbegrepen in elke vlucht

  •  Verwelkoming door Up Ballooning op de opstijglocatie.
  •  Briefing door de piloot over de ballonvaart.
  •  Opbouwen van de luchtballon samen met de crew en de passagiers.
  •  Ballonvaart van een minimaal 1 uur.
  •  Inpakken van de ballon.
  •  Après ballon met Champagne op het landingsterrein.
  •  Een exclusief vaart certificaat als aandenken.
  •  Verzekering door Aviabel

Up Ballooning

Christof Vercauteren
Marktstraat 106
9111 Belsele – Puivelde
Oost-Vlaanderen – België
BE 0836 259 764

Privacybeleid Algemene voorwaarden

 

Google Beoordelingen
5.0