Ballonvaart Bedrijven

Meer info

Bedrijven

 Een leuke teambuilding?

Beleef je teambuilding met Up Ballooning en deel uw ervaring met jouw collega’s, klanten. In een teambuilding draait het om de gemeenschappelijke beleving, ervaring, sfeer. Tijdens een ballonvaart zijn al deze elementen aanwezig.

Zoek je naar een originele manier om jouw seminarie / relaties een extra stimulans te geven? Uw kanten en personeel zullen opgetogen zijn bij het beleven van een ballonvaart.

Een ballonvaart is steeds een avontuur, dat men samen in groep beleeft. Je leert mensen hun vaardigheden kennen en het brengt mensen in een ongedwongen sfeer dichter bij elkaar.

Up Ballooning kan gemakkelijk groepen aan tot 50 passagiers.

Ballonvaren is dé ideale manier om te kunnen netwerken en goodwill te stimuleren.

Hebben we u kunnen prikkelen om samen op avontuur te kunnen gaan? Mail ons voor verdere info & prijzen.

 Reclame op een ballon?

 

Heeft U interesse in een eigen luchtballon?

Wil je reclame maken voor een bestaand product of een lancering doen van een nieuw product? Uw eigen logo en bedrijfsnaam op een vliegend reclamebord van minimaal 25 bij 20 meter…?

Een heteluchtballon kan helemaal naar eigen wens ontworpen worden. Bijvoorbeeld een ballon volledig in uw eigen huisstijl of wat dacht u van een ballon in de vorm van uw product?!

Het voordeel van adverteren op een heteluchtballon ten opzichte van andere reclamevormen, is dat een heteluchtballon een éénmalige investering is waar je heel wat jaren reclame voor in de plaats hebt. Een heteluchtballon gaat gemiddeld, afhankelijk van hoeveel we er mee varen 5 à 6 jaar mee. We varen over steden zoals Gent, Antwerpen, Brugge… Heb je interesse? We maken graag een vrijblijvende offerte en ontwerp van de heteluchtballon in uw eigen huisstijl!