Ballonvaren en covid-19

Even niet ballonvaren 

COVID-19

 Covid- 19

Ballonvaarders mogen terug van de grond: ” Maar nog niet met passagiers”

Vanaf 11mei mogen ballonvaarders opnieuw de lucht in. Toch zullen passagiers nog niet meteen mogen rekenen op een excursie tussen de wolken. “We mogen enkel alléén uitvaren of met één gezinslid”

 

Het opstarten zal dus in twee fases verlopen;

1ste fase: We gaan terug mogen varen  solo met een lid van ons gezin. Dit laat toe om aan de recente vliegervaringseis verder te voldoen. 

2de fase: Vermoedelijk zal deze ingaan vanaf juni-juli. We hopen dan toelating te krijgen om met kleine ballons max tien personen te varen. Privé vaarten zullen bij Up Ballooning voorrang krijgen. 

  • Hoe pakken we fase 2 aan?

Up ballooning bezit over de nodige planning software die het toelaat om passagiers vlug te plannen bij goed weer. Deze planning software heeft nu in corona crisis zijn voordelen.

Heeft u nog een cadeaubon dan kan je best ons corona formulier invullen onderaan deze pagina. Via sms zal u verder op de hoogte worden gehouden van de geplande vaarten. Wees wel even geduldig, we kunnen niet iedereen in één keer varen. Ook de meteologische omstandigheden, gaan bepalend zijn voor het aantal vaarten die we nog gaan kunnen uitvoeren.

Eens we beginnen plannen zullen ook onze vaarten worden geadverteerd op onze webpagina. Je kan deze planning online volgen en bij vrije plaatsen kan je met een “Vernieuwde bon” online je vaart boeken.

Voor een ballonvaart op maat, dit op een bepaalde datum en plaats met een groep kan je best steeds met ons contact op nemen. We maken u een vrijblijvende offerte.

  • De vaart zelf:

We vragen onze passagiers steeds hun eigen mondmaskers mee te nemen zo voorkomen we verspilling van materialen en dragen we bij aan de natuur. Onze crew voorzien we van de nodige mondmaskers. Hand hygiëne blijft belangrijk! Zo zal bij aankomst op het terrein gevraagd worden de handen te ontsmetten. Voor het vervoer van passagiers voor en na de vaart rekenen we er op dat u dit zelf voorziet. 

 Met vriengelijke groet,

Vercauteren Christof 

Up Ballooning

 Meld je cadeaubon 

Meld je cadeaubon aan! eens in ons systeem zal u via sms op de hoogte worden gehouden van de gelplande vaarten.

Meld je cadeaubon aan

Cadeaubon verzilveren
Address
Address
Zip/Postcode
Stad
Land
Vermeld ook de bijkonende passagiers zonder bon.
Meerkeuze
Sleep hier een foto of de pdf van u cadeaubon *
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
reCAPTCHA