Beleef u ballonvaart met Up Ballooning

Bel ons: +32(0)496450604

Welkom bij Up Ballooning!

Up Ballooning is een dynamische bedrijf uit Sint-Niklaas dat luchtdopen met een warmeluchtballon organiseert voor: particulieren en bedrijven. Onze ballonvaarten zijn veilig, vertrouwd, verzorgd, voordelig en verrassend. Wij laten u in alle rust, op een ontspannen en professionele manier ervaren dat ballonvaren een fantastische belevenis is.

Denkt u aan een cadeau in de vorm van een cadeaubon? Wenst u met klanten of met je personeel eens een ballonvaart te maken? Of wenst u met: vrienden, kennissen, familie een ballonvlucht te maken? Samen met ons genieten van een onvergetelijke avondvaart of ochtendvaart. Wij bieden u een vaart op maat aan, wij verstrekken u graag de nodige informatie over de diverse formules via deze site.

Wil je een exclusieve arrangement voor particulieren in het kader van verjaardagen, huwelijksaanzoek, jubilarissen? Een ballonvaart in u eigen regio? Een luchtdoop gezellig met zijn twee? Wil je als bedrijf een exclusieve ballonvaart als relatiemarketing, ballonvaart incentives of personeelsfeest? Ben je op zoek naar cadeautips, een ballonvaart als geschenk?

Up Ballooning vaart het ganse jaar door en laat u de natuur zien in alle seizoenen naar u keuze, vanaf einde november tot april kunnen we de ganse dag varen.

  • Lente: In de lente hebben we de prachtige Bloesems die het landschap verfraaien en maken we prachtige bloesemvaarten.
  • Zomer: De zomer zorgt voor een leuke zonsopgang en ondergang en maken we mooie ochtendvaarten en avondvaarten.
  • Herfst: De bomen in de herfst zorgen voor een prachtig gekleurd landschap met een pallet aan herfst kleuren.
  • Winter: In de winter varen we over prachtige sneeuwlandschappen met unieke vergezichten. Een leuke borrel en gloeiwijn zorgen voor de gezellige sfeer.

Wil je zelf een meevaren met onze luchtballon? Surf door onze site en kom wat meer te weten over u ballonvaart. We laten je op een veilige en professionele manier genieten van een adembenemende natuurexploratie met een vleugje avontuur!